Eigen huis ontwerpen

Wanneer u eindelijk een eigen kavel heeft kunnen bemachtigen, en u nu uw eigen huis wilt gaan ontwerpen, is het van groot belang, zowel bouwkundig en financieel, om contact te zoeken met een specialist. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen en bouwen van allerlei soorten huizen. Onze specialisten hebben passie om mensen te ondersteunen in het ontwerpen en het realiseren van hun eigen huis. Een huis, waarin uw persoonlijke wensen en ideeën in terug zijn te zien zijn, met alles erop en eraan. Kortom, uw langverwachte droomhuis, maar dan wel met hulp van Goedkoophuisbouwen.

Lees meer over onze duurzame huizen.

Specialist in het ontwerpen van uw eigen huis

Bij het ontwerpen van een eigen huis is specifieke kennis van zeer grote waarde. Bij het ontwerpen en bouwen van een huis komen namelijk heel veel zaken kijken. Dit kan u, naar onze mening, het beste bespreken met een specialist zoals Goedkoophuisbouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen met ons uw eigen huis te ontwerpen? Neem gerust contact met ons op.

Zelf een eigen huis ontwerpen

Misschien heeft u zelfs al een ontwerp van uw huis? Goedkoophuisbouwen geeft u de mogelijkheid om dit op te sturen. Wij bestuderen uw-eigen-huis-ontwerp, denken vooral op bouwtechnisch vlak mee.

Daarna sturen wij u een 1e offerte, zodat u een bepaalde indicatie krijgt wat uw droomhuis, n.a.v. uw eigen ontwerp zal gaan kosten. Met welke kosten moet ik rekening houden?

Maar heeft u nog geen ontwerp voor uw eigen huis, dan kan Goedkoophuisbouwen u een aantal basisontwerpen voor uw eigen huis laten zien. Wij hebben die in samenwerking met een gerenommeerd architectenbureau ontworpen. Van moderne huizen, seriorenwoningen tot landhuizen.

Basisontwerpen om uw eigen huis te ontwerpen

Heeft u op onze site een basisontwerp gezien dat u aanspreekt? Klik dan op het ontwerp voor een gedetailleerde plattegrond van dat basisontwerp. À la minute ziet u hoe de indeling van dit basisontwerp eruitziet. Deze basisontwerpen zijn aan alle kanten nog bij te stellen of aan te passen. Op deze creatieve manier komt u wellicht tot het ideale ontwerp van uw eigen huis.

Maar Goedkoophuisbouwen heeft naast de ontwerpen op de site, nog veel meer woningtypen die u zou kunnen gebruiken voor het ontwerp van uw eigen huis. Wij kunnen u ook onze gebouwde modelwoningen laten zien.

Belangrijke zaken tijdens de eerste fase van uw eigen huis ontwerpen 

Belangrijke zaken tijdens de eerste ontwerpfase van uw eigen woningontwerpen zijn: Bouwvergunning, Bouwverordening en het Bouwbesluit
In het Bouwbesluit staan de verschillende bouweisen (opgesteld door de Rijksoverheid).     Uw ontwerp van uw eigen huis moet voldoen aan deze eisen. Daarnaast hebben gemeenten de verplichting een Bouwverordening op te stellen. Hierin staan de verschillende voorschriften van nieuwbouw vermeld. Uw ontwerp zal hieraan moeten voldoen.

Ook moet u altijd rekening houden met het bestemmingsplan. Hierin staat vermeld hoe de grond van de gemeente gebruikt mag worden. Wanneer het ontwerp van uw droomhuis in strijd is met het bestemmingsplan gaat de bouw niet door.

Een eigen huis ontwerpen is gezien bovenstaande zaken geen sinecure. Een specialist in de hand nemen, zoals Goedkoophuisbouwen, is bijna een must. Wij geven u graag advies en ontzorgen u bij een eigen huis ontwerpen!

Zelf een huis ontwerpen

Een droom, een langverwachte droom, maar die droom mag zeker geen nachtmerrie worden. Daarom is ons advies: een eigen huis te ontwerpen in samenspraak met een specialist op dit gebied.

Wat biedt Goedkoophuisbouwen u bij het ontwerpen van uw eigen huis?

Begeleiding in het ontwerpen van uw eigen huis, op bouwtechnisch en financieel gebied, rekening houdend met bouwbesluiten en bestemmingsplannen e.d.

Wij doen u ideeën en suggesties aan de hand. Wij hebben basiswoningen en modelwoningen om te bestuderen en te bekijken. Deze basiswoningen en modelwoningen zijn naar uw eigen smaak aan te passen.

Wanneer het ontwerp van uw eigen huis klaar is, kunnen wij dit ideale huis voor u laten bouwen tegen scherpe tarieven. Het bouwen wordt altijd gedaan door ervaren bouwbedrijven, met wie wij al jaren samenwerken.

Wij houden de prijzen van de bouw van een zelfontworpen huis exact in de gaten. Bouwen kost geld, maar bij Goedkoophuisbouwen bent u verzekerd van een vaste eindprijs. Wij hanteren het motto “eerst rekenen, dan tekenen” Wat inhoudt dat wij u een scherp concurrerende offerte aanbieden voor uw eigen ontworpen huis, waaraan later niet meer getornd wordt. Een eindprijs is bij ons ook daadwerkelijk een eindprijs. Geen achterafkosten! Dat garandeert Goedkoophuisbouwen u. Zo bouwt u uw eigen ontworpen huis tegen een eerlijke prijs.