Energieneutraal Bouwen

Op het gebied van energie neutraal wonen is Goedkoophuisbouwen een bekende naam.

Wij creëren energie neutrale huizen van ontwerp tot daadwerkelijke realisatie. Hoe uw wensen ook zijn m.b.t. uw duurzame huis, wij adviseren en begeleiden u van begin tot eind, stap voor stap.

Goedkoophuisbouwen houdt de prijzen van het bouwen van uw zelf- ontworpen duurzame huis scherp in de gaten. Kosten voor bouwen zijn al niet goedkoop, maar in de praktijk blijkt dat vaak de kosten achteraf torenhoog zijn. Bij Goedkoophuisbouwen heeft u daar geen last van.

energie_neutraal_bouwen

Wij bieden u namelijk zéér scherpe tarieven en wij garanderen u een prijs vooraf. Zo bouwt u uw droomhuis tegen een eerlijke prijs, zonder nare verrassingen achteraf.
Ons motto is dan ook ‘eerst rekenen, dan tekenen’. Geen onverwachte financiële verrassingen.

U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u benieuwd naar de huizen die wij reeds gebouwd hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Energie neutraal bouwen is in deze tijd een ‘must’. Steeds meer mensen beseffen dit. En het kan ook niet anders! Met meer dan 7 miljard mensen op aarde wordt het steeds belangrijker om de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen.

Energie neutraal bouwen: De mogelijkheden zijn enorm!

Enkele voorbeelden van energie neutraal bouwen die door ons worden toegepast:

  • Door de toegepaste bouwtechnieken zoals all-electric, door middel van een lucht/warmtepomp met extra zonnepanelen, verspilt u nauwelijks energie wat resulteert in lage maandelijkse kosten.
  • Of wat dacht u van een douche die de warmte-energie van het afgevoerde douchewater via een dubbelwandige spiraal overdraagt aan de koudwater- leiding. Het voorverwarmde water gaat vervolgens naar de cv-ketel.
  • Gebruik maken van infiltratiekratten welke het regenwater opvangen, te gebruiken voor planten, tuin of w.c. spoeling

energie_neutraal_bouwen

Een energie neutrale woning bouwen:  duurzaam en levensloopbestendig

Onder een levensloopbestendig huis verstaan wij een huis, dat zodanig gebouwd is dat het eenvoudig aan te passen is aan veranderde levensomstandigheden. Geen verhuizingen door ziekte of ouderdom, maar met een simpele verandering uw huis hierop aanpassen.

Levensloopbestendig bouwen anticipeert daarop en zorgt ervoor dat er op uw trap bijvoorbeeld in de toekomst gemakkelijk een traplift kan worden gemonteerd. Of uw huis wordt zodanig gebouwd dat u later op de begane grond kunt gaan wonen, met slaap- en badkamer.    Goedkoophuisbouwen realiseert graag een aangepaste senioren woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Energie neutraal bouwen

De kosten van energie neutraal bouwen

Goedkoophuisbouwen streeft ernaar om het bouwen van energie neutrale woningen voor iedereen financieel mogelijk te maken.

Dit doen wij door:

  • Door onze unieke manier van inkopen bieden wij u altijd bijzonder scherpe tarieven.
  • Wij komen nooit meer terug op de afgesproken prijs, gegarandeerd.
  • Onaangename financiële verrassingen achteraf bestaan bij ons niet.

Wij kunnen u uiteraard geen standaardprijs hier aanbieden zonder uw ontwerp van uw droomhuis gezien te hebben. Wij verzoeken u daarom vrijblijvend uw ontwerp in te sturen en op basis hiervan kunnen wij een offerte voor u maken. U bent uiteraard ook van harte welkom op onze locatie.

Lees meer over de kosten van een huis

Energie bewust bouwen

Uw aanspreekpunt tijdens de bouw

Wij zijn gedurende het volledige bouwproces van uw energie neutrale woning uw aanspreekpunt. Al uw wensen spelen wij goed vertaald door naar de uitvoerders. Wij adviseren u in uw wensen en zorgen ervoor dat uw wensen realistisch en uitvoerbaar zijn.

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen van de bouw van uw energie neutrale woning.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.