Landhuis bouwen

Wilt u een eigen (land) huis bouwen? Een eigen huis, een eigen exclusief landhuis bouwen is een heel geregel. Een lang traject met allerlei keuzes.  Keuzes die te maken hebben met de stijl waarin u uw landhuis wilt bouwen, klassiek of modern, de materialen waarmee u uw landhuis wilt bouwen, maar ook met de financiële keuzes die u moet maken voor de bouw van uw toekomstige eigen landhuis.  

Wat kost een eigen huis bouwen?

Landhuis Bouwen

Wij kunnen u totaal ontzorgen

Wij bouwen niet alleen landhuizen. Wij doen veel meer dan alleen bouwen. Wij luisteren naar uw wensen, en zorgen ervoor dat uw toekomstige landhuis aan al die wensen voldoet.  Hiervoor hebben wij een aantal specialisten in huis, architecten, binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten, die allen reeds jarenlange ervaring hebben in het bouwen van landhuizen.
Of u nu een traditioneel, duurzaam of modern landhuis wil bouwen. Wij zijn van alle markten thuis.
Gaat u met Goedkoophuisbouwen in zee, dan gaat u samen met een ervaren, goed bekendstaande architect aan de tafel en worden uw wensen en ideeën omtrent uw landhuis uitgewerkt in een bouwtekening.  Zo wordt de hele woning met uw samen ontworpen. 
Daarnaast nemen wij voor u al het regelwerk en de administratie rondom uw landhuis bouwen uit handen. 

Landelijke bouwstijl

Goedkoophuisbouwen houdt uw budget inzichtelijk

Zijn wij uw bouwpartner om uw landhuis te bouwen en is er een definitief contract afgesloten? Dan garanderen wij u dat uw bouwbudget niet wordt overschreden. Wij zorgen ervoor dat uw wensen voor een landhuis bouwen gewaarborgd blijven en brengen nooit meerkosten achteraf in rekening. Het vastgestelde eindbedrag voor uw landhuis bouwen is daadwerkelijk uw eindbedrag!  

Wij bewaken het vastgestelde budget. Onder aan de streep bent u goedkoper uit.

Landelijke Woning

Waar gaat u uw landhuis bouwen?

De omgeving waar u uw landhuis wilt bouwen is belangrijk voor een architect. Is deze omgeving een bos, een open vlakte of een buitenwijk van een dorp of stad? Onze architecten hebben ervaring in de diverse omgevingen, luisteren naar uw persoonlijke ideeën omtrent uw landhuis bouwen en passen deze naadloos aan op de uitgekozen omgeving. Hij maakt gebruik van de juiste bouwelementen, welke passen in uw visie van een landhuis bouwen.  Zo wordt uw landhuis een persoonlijk object, een plaats waar u zich thuis zult gaan voelen. 

Landhuis Bouwen

Keuze in materialen bij een landhuis bouwen

Bij het bouwen van een landhuis worden meerdere materialen gebruikt. Wij werken met hoogwaardige bouwmaterialen die uw landhuis een klassiek of juist een modern karakter geven. Een combinatie van stijlen is uiteraard ook mogelijk. Een landhuis oogt altijd ruimtelijk, en past op een natuurlijke manier in zijn omgeving. Vaak heeft een landhuis een klassiek pannendak, een rieten dak en soms een leiendak. Het is aan u, in samenwerking met onze architect, om aan uw landhuis een kenmerkende villa-achtige uitstraling te geven.  In onze showroom kunnen wij al de diverse materialen, die gebruikt worden om een landhuis te bouwen, aan u laten zien.  En kunnen wij u hierin vrijblijvend adviseren, zodat u een goede, onderbouwde keuze in materialen voor de bouw van uw landhuis kunt maken 

Het team van Goedkoophuisbouwen heeft al jarenlange ervaring in de bouw van exclusieve landhuizen. Uw bouwproject is bij ons in zeer betrouwbare handen. Uw (droom) landhuis wordt bij ons zeker geen nachtmerrie. 

 

De tuin rondom uw landhuis

 Of u nu een grote kavel heeft of een kleine kavel, waarop u uw landhuis met tuin wilt gaan bouwen, maakt voor Goedkoophuisbouwen niet uit. Wij werken samen met ervaren tuinarchitecten. Wij kunnen voor u het gevoel van een landhuis-tuin creëren, die perfect aansluit op uw droomlandhuis. Eventueel met zwembad! 

Goedkoophuisbouwen: een landhuis bouwen zonder zorgen  

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een landhuis bouwen? Bijvoorbeeld over de kosten van het bouwen van een exclusief landhuis? Wat uw vraag ook is, u kunt ons geheel vrijblijvend contacten. Wij staan u graag te woord!