Modern huis bouwen

Op uw eigen kavel een moderne woning bouwen, een langverwachte droom die nu uit gaat komen! Een woning in moderne stijl, gebouwd naar uw persoonlijke wensen en ideeën, duurzaam gebouwd. Een modern huis, waar u al heel lang en veel over na heeft gedacht.
Maar een eigen modern huis bouwen is een heel ingewikkeld traject, er komt heel wat bij kijken. Daar kunnen wij u bij helpen en ondersteunen. Wij bieden goedkope huizen maar ook duurdere moderne varianten aan. Wij brengen de realisatie van uw nieuwe moderne woning tot een goed einde binnen uw budget.

Bij Tiweco wordt de bouw van uw droom(huis) nooit een nachtmerrie! 

Moderne Woning

Tiweco heeft jarenlange ervaring in Modern bouwen.

Bij Tiweco is men gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van allerlei soorten huizen, van klassiek tot modern. Gaat u met ons in zee, dan zult u al snel merken dat wij een betaalbare, betrouwbare bouw- en gesprekspartner zijn.

Van begin tot eind, van ontwerp tot en met aflevering, ontzorgen wij u.

Wij houden niet alleen overzicht op de bouw van uw toekomstige moderne huis, maar houden ook controle op de financiën.

Ons motto is “eerst rekenen, dan tekenen”, en blijven dan tot het eind bij de afgesproken eindprijs. Dus geen meerkosten achteraf!

Moderne Woning

De zekerheden bij de bouw van uw moderne huis

Met Tiweco een modern huis bouwen, betekent zekerheid in bouw, tijd en prijs.

Voordat u bij ons tekent, staat het uitvoerig uitgerekend eindbedrag op papier. En wij staan daarna ook garant dat wij uw moderne huis bouwen tegen deze afgesproken eindprijs. Geen verrassingen achteraf! Geen meerprijs extra! Tiweco geeft u deze zekerheid bij de bouw van uw moderne woning.

Tiweco realiseert al meer dan 30 jaar unieke moderne woningen, van ontwerp tot en met afwerking. Het bouwen van huizen is al 30 jaar onze passie en onze specialiteit.

 

U kunt het bouwen van uw moderne droomhuis zonder meer aan ons toevertrouwen.