Over Ons

Goedkoop huis bouwen is onderdeel van Tiweco. Tiweco is een organisatie ontstaan begin jaren 90. Na jarenlange ervaring in de binnenhuis architectuur alsmede het later bouwen van ons eigen droomhuis bleek al snel dat architecten en bouwers veelal hun eigen wensen voor ogen hadden en naar ons idee veel te weinig onze eigen wensen wilde realiseren.

Juist alle leuke ideeën die wij zelf voor ogen hadden waren vaak onbetaalbaar en onuitvoerbaar, het bouwen van onze eigen woning verliep dan ook niet echt soepel, zeker toen we de eindafrekening kregen waren we niet echt blij.

Onze passie voor ontwerpen en het vooral meedenken op het bouwtechnische vlak resulteerden in het opzetten van een bouw-consulting bureau waarbij we de wensen van onze klanten voorop wilde plaatsen.

Al snel hadden wij succes met deze formule en moesten we gaan samenwerken met externe architectenbureaus en bouwbedrijven, doordat we een flinke groei doormaakten bleek dat flexibiliteit een zeer belangrijk item was en vanwege de steeds stijgende grondprijzen werden ook de m3 prijzen steeds belangrijker voor het bouwen van een woning.

De grondprijzen liggen dan ook vaak gelijk aan de bouwprijzen van uw woning waardoor er steeds meer efficiënt gebouwd moet gaan worden.

Door het grote aantal verkochte woningen konden we nu dan ook een vuist maken t.o.v. de uitvoerende aannemers en vooral tegen de z.g. toeleveringsbedrijven.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Goedkoophuisbouwen.nl?

Vanwege de toenemende samenwerking tussen diverse bouwbedrijven zijn er uiteindelijk samenwerkingsovereenkomsten afgesloten. Waarbij we de belangen van onze opdrachtgevers op de 1e plaats stellen. We werken NU dan ook niet voor het uitvoerend bouwbedrijf, maar samen als 1 organisatie.

Door SAMEN te werken kunnen we nu dan ook de inkoop en verkoop kosten maar vooral de marges collectief houden waardoor onze prijzen lager kunnen zijn dan van veel collega-bouwers.

Juist door deze combinatie heeft het bouwbedrijf veel minder kosten en kunnen we door onze gezamenlijke ervaringen de inkoop en dus ook de verkoop beter combineren en dus de prijzen reduceren.

Er is altijd wel iemand binnen de organisatie die bepaalde problemen al eens heeft meegemaakt waardoor het wiel niet nogmaals hoeft uitgevonden te worden.

 

Uw partners in bouwen.