Prefab woning laten bouwen

Goedkoophuisbouwen bouwt naast traditionele woningen ook prefab woningen: op maat en naar uw smaak gebouwd.  Goedkoophuisbouwen biedt u een totaalpakket aan diensten, niet alleen het ontwerp en de oplevering, maar ook de vergunningen worden geregeld. Wilt u een duurzame woning? Of ligt de nadruk voornamelijk op modern of gelijkvloers? Goedkoophuisbouwen is van alle markten thuis.

Goedkoophuisbouwen biedt u een vaste prijsopgave voor de aanvang van de bouw, waar niet meer wordt vanaf geweken. Bij Goedkoophuisbouwen heeft u nooit financiële verrassingen achteraf, eerst “rekenen, dan tekenen”.

prefab_woning1

De bouw van een prefab woning

Bij het woord “prefab woning” komen allerlei positieve beelden op bij toekomstige huizenbouwers.

Bijvoorbeeld “snel”.

Bij een prefab woning bouwen worden immers kant en klare componenten gebruikt, die aangeleverd worden vanuit de fabriek. De bouwtijd kan wat korter zijn doordat de prefab onderdelen sneller een geheel vormen. Het resultaat van een prefab woning bouwen, is uiteindelijk een betaalbare woning die u geheel zelf ingedeeld heeft en dus bij al uw woonwensen en wooneisen zal passen.


Bijvoorbeeld “voordelig”.

Deze kant-en klare componenten zoals b.v. kozijnen en kapconstructies worden aan de lopende band machinaal gemaakt. Daardoor is zo’n prefab onderdeel natuurlijk goedkoper dan een op handgemaakt onderdeel met een specifieke maatvoering. Het bouwen van een prefab huis kan dus goedkoper zijn. Een prefab woning is normaliter iets voordeliger dan een volledig traditionele gebouwde woning.

Op welke kosten moet ik nog meer letten?


prefab_woning_bouwen

Prefab woningen van hoge kwaliteit

Bouwbedrijf Goedkoophuisbouwen is bouwer van prefab woningen. In de afgelopen jaren zijn de bouwtechnieken zodanig verbeterd, dat het niet meer noodzakelijk is om het grootste deel van de bouw op de eigen bouwlocatie uit te voeren. De bouw van grote onderdelen voor de prefab woning vindt plaats in de fabriek onder droge, goed geconditioneerde omstandigheden. Zo heeft het weer geen invloed op de kwaliteit van prefab woningen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van prefab woningbouw kunt u vrijblijvend contact opnemen met Goedkoophuisbouwen.

Traditionele woning versus Prefab woning

Een traditioneel gebouwde woning kan enkelen duizenden euro’s duurder zijn, maar heeft echter ook voordelen. We zien een traditioneel gebouwde woning als een MAATKOSTUUM exact aangepast aan uw ontwerp  maar vooral aan uw persoonlijke behoeften.

  • De afwerking van een traditioneel huis is beter.
  • De marktwaarde van een traditioneel gebouwd huis is hoger volgens bouwend Nederland alsmede de N.V.M.
  • Isolatie en degelijkheid is in vergelijking met een prefab huis flexibeler.
  • De keuzes qua bouwstijl, materiaal, afwerking, afmetingen etc. zijn bij het traditioneel bouwen uitgebreider.
  • U kunt zelf de isolatie bepalen, de hoogte van plafonds, de kleur en uitvoering van de metselstenen

Een traditioneel gebouwd huis kan ook in uw privésfeer leuke details opleveren, zoals de eerste steen gelegd door…. (Uw partner zoon of dochter) of uw familiewapen inmetselen.

prefab_woning

Goedkoophuisbouwen bouwt zowel prefab als traditioneel

Goedkoophuisbouwen heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het bouwen van prefab huizen en traditioneel gebouwde huizen, maar ook in meerdere tussenvormen.
Veel van onze bouwmethodes zijn voorzien van meerdere PREFAB-onderdelen. Echt 100% traditioneel bouwen bestaat in deze moderne tijd niet meer.

Meer keuze in bouwen

Vanwege de steeds strengere overheidsregels met betrekking tot isolatie, milieu en stikstof- uitstoot worden woningen steeds duurder en duurder.
Wij zoeken dagelijks naar verbeterde oplossingen om vooral SLIMMER te bouwen. PREFAB is daar natuurlijk gedeeltelijk een goede oplossing voor, ook dankzij de minimale manuren, transporten en korte bouwtijden.

Om u echter zoveel mogelijk keus te bieden bouwen we zowel met PREFAB, houtskelet, kalkzandsteen als met Yton systemen.

prefab_woning

De kosten van een prefab woning

Gemiddeld liggen de prijzen van prefab Cascowoningen tussen 150.000 en de 200.000, – euro. Dit is inclusief de BTW.

Het gaat hierbij dan wel alleen om een prefab woning zonder paalfundering. Voor de bovengenoemde prijzen heeft u tegenwoordig geen volledig ingerichte woning.  De prijzen verschillen per persoon en welke wensen u heeft met de bouw van de woning.

Goedkoophuisbouwen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van budgetvriendelijke vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap of een ander type woning.  Voor welk type u ook kiest, centraal staat de keuze voor budgetvriendelijk bouwen, zodat u nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.