Seniorenwoning bouwen

U wilt een senioren woning laten bouwen, een huis voor de toekomst, een levensloopbestendig huis.

Een seniorenwoning wordt gebouwd met het uitgangsprincipe dat u, ongeacht uw leeftijd, uw eventuele latere fysieke beperkingen, in dit huis zelfstandig kunt blijven wonen. Een seniorenwoning wordt bij de bouw reeds voorzien van alle gemakken, die nodig zijn om alledaagse handelingen te blijven uitvoeren ondanks een hoge leeftijd.

Soms wordt een seniorenhuis gebouwd in de buurt van een verzorgingshuis, zodat u zo nodig gebruik kunt maken van alle specifieke aangeboden zorg vanuit dit verzorgingshuis.

Bij Goedkoophuisbouwen bent u aan het juiste adres voor de bouw van een moderne seniorenwoning.

Levensloopbestendig bouwen

Kenmerken van een seniorenwoning

Een seniorenwoning speelt in op het feit dat alledaagse activiteiten op latere leeftijd een hele uitdaging kunnen worden. Denk alleen maar aan traplopen!

  • Seniorenwoningen zijn dan ook meestal gelijkvloers of hebben de mogelijkheid van een slaapkamer en badgelegenheid op de begane vloer.
  • De badgelegenheid is meestal een inloopdouche
  • Er zijn geen drempels
  • Brede deuren die rolstoelvriendelijk zijn
  • Grote brede ruimtes
  • Indien gewenst volledig duurzaam

Senioren Woning

 

Een seniorenwoning laten bouwen door Rowecobouw

Goedkoophuisbouwen helpt u met het bouwen van een seniorenwoning.

Een goede seniorenwoning is volgens ons zodanig gebouwd dat de woning gemakkelijk aan te passen is, afhankelijk van uw fysieke situatie, wanneer u dat wilt. Zo kunt u met slechts enkele kleine aanpassingen tot in lengte van dagen genieten van uw eigen huis. Daarnaast is het grote voordeel van Goedkoophuisbouwen de prijs. Door onze unieke manier van inkopen kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Wij hebben heel veel ervaring in het bouwen van seniorenwoningen! Wij bouwen “standaard seniorenwoningen” en seniorenwoningen, waarvan u zelf het ontwerp heeft gemaakt.

Senioren Woning Bouwen

Standaard seniorenwoningen

Zo hebben wij een aantal standaard modellen waar u uit kunt kiezen. Een seniorenwoning bouwen met de hulp van Goedkoophuisbouwen biedt u zeer veel voordelen. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel en met meer dan 20 jaar ervaring weet u zeker dat u met Goedkoophuisbouwen een expert in huis haalt. Goedkoophuisbouwen geeft u vooraf transparantie in de prijs. Een vooraf overeengekomen prijs verandert niet meer. Ook geen meerkosten achteraf.

Neem contact op

Eigen Ontwerp Levensloopbestendig

Eigen ontwerp seniorenwoning

Heeft u zelf al een ontwerp? Geen probleem, ook dat kunnen we voor u realiseren. Als u ons uw ontwerp toestuurt kunnen wij u een inschatting geven wat de prijs van deze woning gaat worden. Ook bij de bouw van deze seniorenwoningen duidelijkheid in prijs, garantie op de overeengekomen prijs, geen meerkosten achteraf.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op